Ik stop met zingen

 

Lieve mensen.

Fijn dat je de moeite neemt om hier even langs te komen. Het is tijd om te stoppen.

Waarom?

De vijver is vol. Iedereen zingt tegenwoordig. Dan wel voor een paar glazen bier of een paar tientjes, maar meer zit er niet meer in. Er zijn tegenwoordig meer artiesten dan publiek.

Het is erg duur om een singel te maken met videoclip. Wil je kans maken om gedraaid te worden betaal je gewoon tussen de 600 en de 800 euro voor een plug en dan maar hopen dat je er door komt. Let wel…De DJ regeert en ja…vriendjespolitiek viert hoogtij.

Als je dan € 350,- euro vraagt voor een uur optreden met licht en geluid vallen ze van hun kruk, want dat is te duur.

Uiteraard, 2 mensen die uren van te voren al beginnen met voorbereiden, reizen opbouwen, afbreken, zingen belasting afdragen, die kun je toch geen 350 euro betalen??? Even voor de goede orde…Voor die palingzangers betaal je 14.000 euro voor een half uurtje. dat je het verschil even weet. Alsof ze nu 13.650 euro beter zijn dan mij?? Dacht het niet!!!!!

Ik vindt het mooi geweest. Wat een wereld van misgunnen is het geworden.

Ik wil iedereen bedanken die mij een warm hart heeft toegedragen en zelfs voor mij naar een optreden is gekomen.

De reacties die ik krijg zijn hartverwarmend. Dat doet me goed.

Oja, wil je nog een laatste Engelstalig album van mij willen ontvangen? Ik vraag er slechts 5 euro voor exclusief verzendkosten.

Het was mooi.

Liefs Hans.